Урок 7 (15.10.2020)
Тема: Харчові звички. Принципи харчування для здоров'я.
Мета: засвоєння знань про харчові звички та принципи
здорового харчування; ознайомлення з поняттям «калорійність харчування»,
«енерговитрати»; формування вмінь зіставляти енерговитрати й фізичні
навантаження; розвивати здоров'язбережувальну компетентність, мотиваційні
основи збереження та зміцнення здоров'я.
До уроку
Презентація
Працюємо з підручником.
опрацювати § 7 ст. 37-41(І.Д.Бех, Т.В.Воронцова "Основи здоров'я" 6 клас)


Виконати тест (https://vseosvita.ua/test/start/sjr538)
Всеосвіта - Вхід для учня - код доступу sjr538
Немає коментарів:
Дописати коментар